Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Summer is here! Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι που θα σας... ενθουσιάσουν

Ο καιρός έχει «ανοίξει» και επιτέλους έχουμε... Άνοιξη. Η διάθεση ανεβαίνει και γενικώς θέλετε να διώξετε από πάνω σας ό,τι θυμίζει χειμώνα και κρύο. Ακόμη και το σπίτι σας ζητάει μερικές μικρές αλλαγές για να γίνει πιο... ζωντανό.
Δείτε, λοιπόν, μερικές ιδέες διακόσμησης και ανανεώστε το σπίτι σας στο πι και φι:

Έξυπνα και μικρά διακοσμητικά: Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, ένα μικρό αγαλματάκι (όχι αυτό των Όσκαρ) μπορεί να αλλάξει σε χρόνο ρεκόρ τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τοποθετήστε το σε ένα εμφανές σημείο πάνω στη βιβλιοθήκη ή το τραπεζάκι του σαλονιού και αφήστε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω του. Για τις πιο τολμηρές, θα προτείναμε κάποιο αντικείμενο σε neon αποχρώσεις, αν φυσικά ο χώρος το επιτρέπει.


Η γωνία των... περιοδικών: Τα περισσότερα σπίτια είναι γεμάτα με βιβλιοθήκες και βιβλία. Αυτό αποτελεί την κλασσική πλευρά. Αν θέλετε, λοιπόν, να πρωτοτυπήσετε δημιουργήστε τη γωνία των περιοδικών (και του καφέ μαζί). Ένα μικρό τραπεζάκι, ένα πουφ ή μία ιδιαίτερη καρέκλα θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο χώρο σας το στυλ που του έλειψε.
Άνθη για κάθε γούστο: Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και είναι λογικό να τα ενσωματώσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Διαλέξτε τις αποχρώσεις που αγαπάτε και τοποθετήστε τα σε διακριτικές γωνίες. Και αν μένετε σε κάποιο στενό της πόλης, μη διστάσετε να ανθίσετε ακόμη και το μπαλκόνι σας.
Πολυτελή υφάσματα: Προς Θεού δεν εννοούμε να ξοδέψετε μισή περιουσία για να αγοράσετε ακριβά υφάσματα για τον καναπέ σας. Απλά επιλέξτε ένα μοντέρνο πλεχτό ριχτάρι και σημάνετε την έναρξη της πιο αισιόδοξης εποχής του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου